De beste HRM dienstverlening onder handbereik

PAS-HRM voor HRM dienstverlening
De PAS-HRM groep ondersteunt ondernemers, management teams en HRM afdelingen op die veranderingsterreinen die de mensfactor raken. Dankzij onze HRM dienstverlening kunt u zich concentreren op uw voornaamste activiteiten. Dat doen we zowel met raad als in daad. Soms is onze dienstverlening complementair aan uw recruitment- of selectieproces maar wij kunnen u desgewenst op dat vlak ook 100% ondersteunen.
Daarbij mag u verwachten dat we ons verdiepen in de voorliggende situatie of vraag.  Hiermee richten wij ons als adviseur, uitvoerder en intermediair op het volledig proces van in-, door- en uitstroom van mensen bij uw organisatie. Professioneel, betaalbaar en heel persoonlijk. Vanuit ons vertrekpunt van integriteit werken wij op het snijpunt van organisatie- en medewerkerbelang.
Al onze consultants hebben zowel een theoretische als een praktische hrm achtergrond. Zij bieden u tevens een bedrijfsmatige blik zodat de professionals van PAS als business partner aan uw zijde staan. Naast een projectmatige aanpak én detachering van professionals biedt PAS-HRM ook onze losse Tests & Assessments aan. HRM beleidsontwikkeling, verandermanagement, instrumentontwikkeling, teamontwikkeling, coaching en competentiemanagement. Wij hanteren altijd onze drie P’s.

  • Professioneel
  • Persoonlijk
  • PAS-klaar

Onze HRM dienstverlening

PAS-Assessment

Onze HRM dienstverlening om het beste zicht krijgen op mensen. Dat is waar PAS-Assessment voor staat.

Mensen horen binnen een organisatie geen kostenpost te zijn maar een waardevolle toevoeging op weg naar goede producten of diensten! Medewerkers die optimaal en tevreden functioneren, leveren de beste bijdrage. Teams die goed afgestemd zijn en waarbinnen de capaciteiten van de teamleden goed benut worden leveren een duidelijke meerwaarde voor uw organisatie en uw medewerkers.

Meer weten?
Ga naar PAS-Assessment

PAS-Talent

Onze HRM dienstverlening om het beste uit mensen naar boven brengen. Dat is waar PAS-Talent voor staat.

Zowel in individuele trajecten als binnen de context van het team en de ontwikkeling van uw organisatie. Wij inventariseren met u uw behoefte aan talentontwikkeling en zetten vervolgens de passende en door ons ontwikkelde instrumenten in. Het talent van- en binnen uw organisatie optimaal tot zijn recht te laten komen, dat is immers het doel.

Meer weten?
Ga naar PAS-Talent

PAS-Psycholoog

Het beste aan HRM dienstverlening. Dat is waar PAS-Psycholoog voor staat.

Of u nu behoefte heeft aan ondersteuning bij tijdelijke opdrachten, coaching, of persoonlijke begeleiding, de PAS-Psycholoog levert u altijd een passende dienst. Ervaren psychologen doorgronden uw organisatie en uw medewerkers en leveren een pasklare oplossing zodat u, uw personeel, maar ook uw organisatie zich verder kan ontwikkelen.

Meer weten?
Ga naar PAS-Psycholoog

PAS-Online

Onze HRM dienstverlening voor het beste aan Online ondersteuning. Dat is waar PAS-Online voor staat.

Door het online gebruik van ondersteunende tests en opdrachten kan de PAS-HRM groep op efficiënte wijze mensen en bedrijven ondersteunen.
Onze online dienstverlening gaat echter verder; wij verzorgen volledige loopbaan- en begeleidingstrajecten online. Hiermee zijn wij voorlopers in loopbaan- en outplacement begeleiding. In de trajecten kunnen we -online en in real time- nauw contact houden met de deelnemer. In duidelijke stappen begeleiden we hem of haar naar diens doelen. Door steeds in contact te blijven monitoren we waar de deelnemer staat, welke (deel)resultaten zijn bereikt en waar stimulatie, motivatie of ondersteuning nodig is. We kunnen deze ondersteuning direct online bieden, waardoor we de vaart in het traject houden. Voor door- en uitstroom is deze vorm van begeleiding enerzijds effectief –de deelnemer bereikt zijn doelen in korte tijd- en anderzijds kostenbesparend. Door persoonlijke begeleiding online te bieden kunnen we een maatwerktraject inzetten tegen relatief lage kosten.
Verder ondersteunen wij met onze online instrumenten onder meer uw selectieprocedures door eigenschappen, competenties en motivatie in kaart te brengen. Uw doorstroombeleid ondersteunen wij online door een inventarisatie te maken van de kwaliteiten van uw personeel en hun doorgroeimogelijkheden. Wij kunnen online uw organisatiecultuur en de werkbeleving van uw medewerkers in kaart brengen om uw beleid te ondersteunen en kunnen vanuit de omgeving van uw organisatie met onze online instrumenten een inventarisatie maken van de wensen en behoeften van uw klanten, zodat u daar effectief op in kunt spelen.

Ga naar PAS-Online

Wat u nog meer over onze HRM dienstverlening moet weten?

Voor wij voor u aan de slag gaan verdiepen wij ons in uw organisatie en leven ons in de kenmerken van uw organisatie in: Producten, diensten, de mores op de werkvloer en op kantoor. Wij zijn voor u de gesprekspartners die weten waar ze over praten, maar die vooral ook naar u luisteren. Wij stellen uw organisatiedoelen voorop en werken met respect en zorg voor u en uw medewerkers. Wij kunnen opdrachten geheel voor u uitvoeren, maar ook uw eigen HR medewerkers of uw management ondersteunen en hen leren hoe zij zelf vraagstukken op een goede manier kunnen aanpakken. De details van onze werkzaamheden zetten wij in een aanbiedingsbrief, samen met een scherpe offerte. Onze prijs-kwaliteit verhouding is van dien aard dat uw investering u een hoog rendement zal opleveren.