Werken met ervaren professionals

U wilt uw organisatie laten excelleren en accellereren. Daarvoor kunt u best wel wat advies, een goed plan of een paar ervaren hersens en handen gebruiken. Dat is het moment waarop u een beroep kunt doen op de professionals van het PAS-professionals team. Door de wol geverfd. Gerijpt in het bedrijfsleven of in de non-profit sector. Altijd een stap vooruit en altijd prettig om mee samen te werken.

Een specialist of een generalist waar u op kunt bouwen, dat is de PAS-professional die wij u kunnen bieden. De professionals van PAS zijn handpicked en gedreven in hun metier. Daar sta ik persoonlijk voor in.

drs. H.J. Walet, PAS-Professional/Managing Partner

Op basis van een scherpe probleemanalyse geven wij een PAS-foto van uw vraag en een advies hoe en welke PAS-professionals u kunnen ondersteunen bij het doelgericht en succesvol managen van uw organisatie. Van de in te zetten PAS-professionals mag u een enthousiaste doch discrete inzet verwachten. Van deze intern werkzame externen mag u bovendien een frisse kijk en een straightforward benadering verwachten. Oprecht en als het moet confronterend, zonder eigen wijs te zijn. Iedere PAS-professional helpt uw organisatie op integere wijze met sprongen vooruit. Onderstaand treft u het PAS-poort van enkele van onze PAS-professionals aan.

Ons vakgebied is breed. Dat maakt het lastig voor organisaties om alle aspecten “in huis” te hebben. Verder kan het inzetten van een externe professional ook een andere kijk op de problematiek opleveren. Daarom zijn wij ook naar onze opdrachtgever gepast kritisch.

U mag ons onder andere inzetten bij de volgende vraagstukken:

 • Selectieprocedures
 • Individuele en groeps- assessments
 • Talentbeheer en -ontwikkeling
 • Personal coaching
 • Loopbaan en outplacement
 • Opstellen MD- en educatieprogramma’s
 • Trainingen
 • Interne communicatie
 • Veranderingstrajecten
 • Cultuurversterking of verandering
 • Product- en productiewijzigingen
 • Motivatie en re-focus

De PAS-Professionals

PAS-Professional: Rik Walet

drs. (Rik) H.J. Walet

Rik is PAS-Psycholoog linkedin

Rik heeft passie voor- en krijgt energie van mensen. Dat is wat hem drijft. Hij is een ervaren assessment- en loopbaanpsycholoog, adviseur, coach en ontwikkelaar van psychologisch instrumentarium. Daarbij heeft hij veel ervaring met ontwikkelen en inzetten van online-assessments. Pas later is Rik, naast zijn werk, gaan studeren (dagstudie) en heeft hierdoor veel praktische ervaring in het bedrijfsleven opgedaan. Hij heeft ervaring in diverse sectoren en in zowel profit als in non-profit. Naast het ontwerpen en inrichten van onderzoeken op organisatieniveau (cultuur, veranderingen e.d.) heeft hij veel ervaring met competentie-, selectie- en loopbaanassessments en het ontwikkelen van bijbehorend psychologisch instrumentarium (ook op COTAN niveau). Daarnaast heeft Rik ervaring met software projecten. In coaching trajecten komt Rik snel tot de kern en is hij in staat om perspectief te bieden. Kernwoorden die op Rik van toepassing zijn: energiek, gedreven, netwerker, ondernemend, zelfstandig, geen 9-5 mentaliteit, gestructureerd.

 

PAS-Professional: Janny Bos

drs. J. (Janny) Bos

Janny is PAS-Psycholooglinkedin

Janny is een senior adviseur, trainer, asessmentpsycholoog en trajectbegeleider. Zij is pas later gaan studeren, na de nodige ervaring in het bedrijfsleven opgedaan te hebben. Na 14 jaar werkzaam te zijn geweest in het vakgebied heeft zij zich verder ontwikkeld naar zowel de harde als de zachte kant van het HR veld. Haar ervaring is verstevigd met assessments binnen alle branches. Ook training en advies op het gebied van competentie- en resultaatmanagement en de trajectbegeleiding voor groot- en kleinschalige selectie-, ontwikkeling-, en reorganisatietrajecten hebben haar verder tot een doorgewinterde consultant ontwikkeld. Zij vindt haar ‘drive’ vooral in het toepassen van waardevolle en goed onderbouwde theorieën in de praktijk van alledag. Om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen het vakgebied geeft zij ook les in Arbeids- en Organisatiepsychologie. Kernwoorden die op Janny van toepassing zijn: gedegen, verrassend, durf, ondernemend, flexibel en soms een tikkeltje eigenwijs.

Bi-Culturaliteit

PAS-BiCultureel voor een cultuur faire benadering van projecten en deelnemers

Iedereen heeft recht op een eerlijke behandeling. Hoe om te gaan met sollicitanen, talenten en deelnemers die een andere culturele achtergrond hebben?

Pas heeft daarop een passend antwoord:

PAS-BiCultureel


PAS-BiCultureel is een projectgroep onder leiding van drs. Namrita Jharihar (Klinisch- en A&O-psycholoog). Deze projectgroep is multi-cultureel samengesteld en zorgt zo voor een cultuur faire benadering van projecten en deelnemers.

Constante kwaliteit dienstverlening

De PAS-Psychologen kennen het vak en zijn goed op elkaar ingespeeld. Zij werken, in verschillende constellaties, al geruime tijd samen en kennen elkaars kwaliteiten. Doordat zij dezelfde uitgangspunten hanteren in hun vak (‘kijken met dezelfde ogen’), maar tegelijk hun eigen expertise en daarmee hun eigen meerwaarde hebben, vullen zij elkaar goed aan. Zij houden elkaar steeds op de hoogte van hun werkzaamheden waardoor er altijd een back-up is wanneer zich onverwachte situaties voordoen. Daarmee kunnen zij een constante kwaliteit en beschikbaarheid voor uw organisatie garanderen.

Detachering

Voor flexibele inzet onder uw vlag. PAS-Assessment biedt de mogelijkheid om PAS-Professionals bij u flexibel in te zetten.

Heeft u de mogelijkheid een groter project aan te pakken of heeft u een tijdelijke onderbezetting? Dan kunt u bij PAS-Assessment op projectbasis de benodigde expertise ‘inhuren’. In dit geval kunt u met ons contact opnemen en kunnen wij met u de mogelijkheden met u doornemen.

Netwerkorganisatie

De juiste kennis in huis en beschikbaar. Dat is de kracht van ons netwerk. De schakel van professionals die stuk voor stuk doen wat ze zeggen en kunnen wat u van ze verwacht. Met de motivatie van zelfstandig ondernemers en de ervaring die garant staat voor snelle betrouwbare resultaten. Neusje van de zalm? Nee, gewoon toppers op hun vakgebied. Wilt u eens kennis maken? Klik ze aan voor de digitale kennismaking of bel ons voor een persoonlijke ontmoeting.

 • Janny Bos
Ervaren selectiepsycholoog, trainer
 • Rik Walet
Ervaren selectie- en loopbaanpsycholoog, coach
Ervaren selectiepsycholoog, trainer, coach
Ervaren recruiter, adviseur, assessor
 • Dirk Hoogland
Ervaren rollenspeler, assessor, trainer
Ervaren specialist arbeidsmarktcommunicatie

Ons team staat voor u klaar!